Joan Pla presenta la seua novel·la negra a València

Dimarts, dia 8 de novembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc a la Casa del Llibre de València, al carrer de Russafa, la presentació de la novel·la negra que ha publicat l’escriptor borrianenc Joan Pla. Anirà a càrrec de l’expresident d’Escola Valenciana i actual candidat al Congrés, Diego Gómez, i s’emmarca dins dels actes de presentació al Cap i Casal i comarques del sud.

La novel·la, editada per Edicions 96, porta per títol «Don Fabrizzio i un cadàver al Prince building». El tema de la novel·la, completament de ficció, s’inspira però en esdeveniments diaris de la política actual, tan esperpèntica, de vegades, que donen lloc a la possibilitat d’escriure milers de novel·les, segons l’autor.

Joan Pla (Artana, 1942). Novel·lista i professor jubilat, s’ha dedicat preferentment a la literatura per a joves, però no ha descuidat mai la novel·la negra amb títols anteriors com «Un cadàver amanit amb xampany» o «Tots els noms d’Eva». Ha estat guanyador de nombrosos i importants premis i ha publicat novel·les tan conegudes com «Mor una vida, es trenca un amor», «Només la mar ens parlarà d’amor», «L’illa del faraó», «Camí sense retorn», «El secret del collar de diamants» o «La maledicció del graal càtar».