Palatsí presenta a Benicarló els seus relats eno-eròtics

L’obra «Vitis vinifera cataloniae», del castellonenc i enòfil Vicent Palatsí, es presentarà a Benicarló el divendres 25 de novembre. L’autor parlarà d’aquests relats eròtics per a amants del vi al local de la Penya Setrill (c. de l’Abat Pere Boqués, s/n de Benicarló), a les 20 hores. Hi participarà també el cuiner Juanjo Roda, en qualitat de representant de l’editorial. A l’acte, atès que s’hi parlarà de bona literatura i bon vi, no hi faltarà un tast dels millors cellers del país.

Vitis vinifera Cataloniae és un recull de contes connectats per uns personatges que pul·lulen per les històries i que tenen com a denominador comú l’estima pels nostres bons vins i la tendència a mantenir relacions sexuals sempre que poden. On siga, quan siga, amb qui siga! Vuit relats amb quasi 40 vins de la nostra terra, escollits pel paladar de l’autor i avalats per les millors guies, amb els quals es pot assegurar el triomf, o almenys quedar bé, en un envit amorós.

Vicent Palatsí Armero (Castelló de la Plana, 1960) treballa com a professor de valencià: llengua i literatura, en un institut d’ensenyament secundari. És membre des de fa més de dotze anys de l’Associació Enològica de Castelló. Participa en tasts i n’organitza, i fomenta el consum dels vins dels Països Catalans. Va iniciar-se en l’escriptura amb articles d’opinió en la revista Saó i el periòdic Levante. Ha publicat un parell de llibres per a joves i ara s’estrena amb Vitis vinifera cataloniae en la literatura per a majors de divuit anys.

Recentment, Joan Pla en va escriure un ressenya:

Hi trobareu tota mena de relacions, tota mena de personatges, tota mena de postures…, i tota mena de gustos…, no solament de les varietats de vi, que són les que solen acompanyar els àpats previs o posteriors a les relacions amoroses…

[Informa Onada Edicions]