L’Institut Ramon Llull convoca les subvencions 2012

L’Institut Ramon Llull ha obert la convocatòria 2012 de subvencions per a la realització d’activitats de promoció i difusió exterior de la literatura catalana i de pensament que es realitzen enguany. Els ajuts ofereixen suport econòmic per tres tipus de treballs o activitats:

  • Actes de difusió exterior de la literatura catalana i de pensament (obres de no ficció i humanitats escrites originàriament en català) que tinguin lloc fora del domini lingüístic: festivals literaris, activitats literàries dins mostres culturals, presentacions i plans de promoció de novetats en traducció. Queden excloses les activitats dins l’àmbit acadèmic i les pàgines web o altres projectes vinculats a Internet d’entitats amb seu dins el domini lingüístic català. Destinataris: empreses editorials i entitats públiques o privades que organitzin habitualment activitats literàries.
  • Dossiers monogràfics sobre literatura catalana i pensament (obres de no ficció i humanitats escrites originàriament en català) a revistes culturals de difusió fora del domini lingüístic. Destinataris: empreses editores de publicacions periòdiques amb distribució fora del domini lingüístic i entitats privades sense finalitat de lucre.
  • Traducció de fragments i elaboració de dossiers d’obres de literatura catalana i pensament (obres de no ficció i humanitats escrites originàriament en català) per a trameses a l’estranger. Destinataris: empreses editorials i agències literàries.

Podeu obtenir tota la informació al web www.llull.cat o bé contactar amb Rosa Crespí: rcrespi [arrova] llull [punt] cat.