Vermut Literari amb Lluís Meseguer (10-V-2014)

Lluís MeseguerEl dissabte, 10 de maig, 12h, a la plaça de Les Aules, Vermut Literari ‘Les cultures contemporànies de Castelló: temes i descobriments’, a càrrec de Lluís Meseguer. Organitza: Institut d’Estudis Catalans i Castelló per la Llengua.

El proper dissabte 10 de maig (12h, bar ’100 vins’ de la Plaça de les Aules) ens acompanyarà l’escriptor i professor de l’UJI Lluís Meseguer (Herbers, 1953) en el tercer vermut literari d’aquesta primavera de 2014. Els vermuts literaris són una iniciativa de Castelló per la Llengua i la Delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans per a promoure la literatura catalana a Castelló de la Plana en l’ambient distés i de proximitat que procura l’hora del vermut.

En aquesta ocasió, tractarem “les cultures contemporànies a Castelló de la Plana” i els darrers “temes i descobriments” sobre els quals ha estat indagant Lluís Meseguer, un dels màxims experts en la cultura i la literatura contemporània de Castelló. Ho demostren, entre d’altres, la seua tesi doctoral sobre el poeta Bernat Artola, les seues edicions del mateix Artola i de Pascual Tirado, l’edició d’una Antologia d’escriptors castellonencs (AVL, 2009) i la seua obra, imprescindible, Castelló literari (UJI-Diputació de Castelló, 2003). Lluís Meseguer ha combinat, a més, la recerca sobre literatura amb la traducció i la creació literària, i ha publicat poesia, narrativa i fins i tot un libretto d’òpera.

Esperem trobar-vos-hi i que ens ajudeu a (re)obrir un diàleg fèrtil i profitós sobre la creació cultural i literària a les nostres comarques. Recordeu que l’organització us convidem al vermut i que només hi heu de vindre amb ganes de xarrar i de compartir pensaments i reflexions. No hi falteu!