IV Trobada El Pont Cooperativa de Lletres a Almenara

La localitat d’Almenara (la Plana Baixa), acollirà el dissabte 14 de juny la IV Trobada Literària d’El Pont Cooperativa de Lletres, convertint-se enguany en la capital literària de les comarques de Castelló. La jornada és presenta plena d’activitats vinculades a la cultura popular i obertes a tota la població. Entre altres, una exhibició dels Muixaranguers de Castelló i l’actuació de la cantautora d’Almenara Eva Gómez, i el cantautor de la Vilavella Josep Lluís Notari.

elPont_almenara2014_cartell
Descarregar en PDF d’alta res. (700 Kb)

Els actes els promou l’associació d’escriptors i escriptores de les comarques del nord valencià, El Pont Cooperativa de Lletres, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara. L’edifici cultural El Molí –antic molí d’arròs–, cedit per l’Ajuntament, és el l’escenari on es desenvoluparan les activitats programades. A les 10h començarà l’activitat de caràcter intern, per als associats, l’Assemblea Ordinària anual d’El Pont; en acabar, els membres assistents tindran l’oportunitat de fer un recorregut guiat pel paratge natural d’Els Estanys, entre la població i la mar, en plena zona de marjal, i una visita a les trinxeres del front republicà en la Guerra Civil.

A la vesprada tindran lloc els actes oberts al públic: a les 18h enfront del Molí, a l’aire lliure, alguns membres de la muixeranga de Castelló ens oferiran algunes de les figures que realitza aquesta conlloga de recent fundació que ja compta amb nombroses intervencions com a bagatge. Després, a l’interior de l’edifici, el president d’El Pont, Vicent Jaume Almela, i el secretari, Manel Pitarch, presentaran la Cooperativa de Lletres als assistents. Posteriorment, a les 19h, començaran les dues actuacions musicals dels joves cantautors valencians Eva Gómez i Josep Lluís Notari, que ens oferiran un recorregut pel millor dels seus repertoris. Una jornada més on El Pont es farà ben visible a les nostres comarques.

Podeu descarregar ací el PDF del programa.