Joan Pla presenta «Ciutat de corrupcions» (Agrupació Borrianenca de Cultura, 26-II-2015)

Ciutat de corrupcions, de Joan Pla

L’Agrupació Borrianenca de Cultura acollirà la presentació de «Ciutat de Corrupcions» (Edicions 96), de Joan Pla, una novel·la d’acció trepidant, on «no hi falta detall que no ens recorde moltes de les situacions que han marcat l’actualitat més fosca dels últims anys al nostre País». La presentació se celebrarà aquest dijous 26 de febrer, a les 18.30 hores, a la seu de l’ABC (c. Encarnació 45, Borriana).

Joan Pla és un escriptor fortament arrelat a les terrss de la Plana i ho reflecteix a cadascuna de les seues novel·les. Va nàixer a Artana (la Plana Baixa) i resideix a Borriana, poble del qual acaba de ser anomenat Fill Adoptiu. Després de títols com «Mor una vida, es trenca un amor» (traduïda a nombrosos idiomes), ha continuat conreant amb molt d’èxit tant la novel·la infantil i juvenil com la novel·la negra.

No és la seua primera incursió en aquest gènere. L’any 2011 ja va publicar «Don Fabrizzio i un cadàver al Prince Building», en la mateixa col·lecció en què ara apareix «Ciutat de corrupcions».