Un pont de lletres per a Carles Salvador: la força d’un idioma (25-X-2015)

Cartell de l’homenatge.
Cartell de l’homenatge.
Teatre del Raval
25 d’octubre de 2015
19’00 hores
Castelló de la Plana.
Patrocina: Excm. Ajuntament de Castelló de la Plana.
Organtizen: El Pont Cooperativa de Lletres i Grup de Teatre L’Enfilat.
Descarregar el programa (PDF, 784Kb)

 

  • Presentació: Antoni Pitarch Font (escriptor).
  • Parlament acadèmic: El poeta i la seua obra. Pel catedràtic i membre de l’AVL. Lluís Meseguer.
  • 1ª intervenció d’El Pont Cooperativa de Lletres. “Un pont de lletres per a Carles Salvador”. Escriptors i escriptores d’El Pont faran lectures personals dedicades a Carles Salvador i el que representa, amb acompanyament musical a la guitarra pel mestre: Carlos Farraces. Intervenen els poetes: Susanna Lliberós, Vicent Jaume Almela, Manel Pitarch i Josep Porcar.
  • Representació del Grup de Teatre l’Enfilat. “Carles Salvador, la força d’un idioma”. Aquesta representació consta d’una combinació de narració de contes, recitació de poesia interpretada amb acompanyament de música en directe i representació d’obres de micro-teatre.
  • 2ª intervenció d’El Pont Cooperativa de Lletres. “Un pont de lletres per a Carles Salvador”. Escriptors i escriptores d’El Pont faran lectures personals dedicades a Carles Salvador i el que representa, amb acompanyament musical a la guitarra pel mestre: Carlos Farraces. Intervenen els poetes: Romà Bernad, Josep Lluís Abad i Reis Lliberós, finalitzan el cantautor Artur Àlvarez i Boix que interpretarà els poemes que ha musicat de Carles Salvador: “Idi·li” i “Poema de tardor”.