Petites postals per a Grupeco, 3

petites-postalsGràcies.

Sí, avui volem donar-vos les gràcies per ser-hi al costat nostre, quasi invisibles…

Però heu de saber que veiem aqueixa llum iridiscent i irradiada perquè tenim ulls de papallona i captem el temps invertit, el saber fer callat, la vostra bondat que, intermitent, parpelleja.

La vostra presència és dintre nostre quan repasseu notes, factures i feu comprovacions.

La vostra presència en tots nosaltres batega quan piqueu les tecles i actualitzeu les bases de dades, les fulles de càlcul; també la trobem a les cistelles i peseu l’esperança  tot materialitzant la pàgina web.

La vostra presència espargeix aromes delicades en obrir la porta per acollir les mercaderies, gràcies pel fred blanc i pur que ens oferiu per conservar la nostra fe i l’amor.

Us agraïm el vostre temps.

Gràcies, per les primaveres, pel temps de les flors i les fruites, gràcies pel color de les carabasses i dels ous, per les vostres mans que repleguen la llum dels freds dies d’hivern, gràcies per l’amor del treball, per la mirada ecològica i neta de totes les estacions.

I encara moltes gràcies pels vostres somriures, la disponibilitat i l’acollida; per les paraules dels dijous, per les nostres assemblees, per l’escalfor dels cors que ens preparen i acosten les cistelles. No mai emmalaltiran.

Silenciosament us donem les gràcies per adobar i fer-nos creure en la nostra petita humanitat.

Més informació.