concrus-beser

Convocat el III Concurs de Microrelats ‘Sergio Beser’

concurs-morella-beserL’Associació Amics de la Ràdio i Comunicacions dels Ports han convocat la tercera edició del concurs de Microrelats ‘Sergio Beser’  (PDF). La novetat d’enguany és que, a més de l’apartat de relats, quina extensió no pot passar de 250 paraules, també s’inclou la categoria de tuit-relat.

El Concurs de Microrelats “Sergio Beser” proposa enguany la frase “78 quilos de mala llet pèl-roja”, que obligatòriament haurà de situar-se en algun tram del relat. La frase apareix en la novel·la “Els mars del Sud” de Manuel Vàzquez Montalban, en la que el personatge de Sergio Beser ajuda a Carvalho a resoldre una espècie de jeroglífic literari. Precisament és com retrata l’autor a Beser.

Respecte al tuit-relat, el repte és contar una història en 140 caràcters, i que a més continga el número 78. El tuit cal publicar-lo al compte de Twitter de l’autor, incloent-hi el hashtag #concursBeser.

El termini d’admissió d’originals finalitza el 14 de març, i el dia 23 d’abril se celebrarà l’acte de lliurament de premis a les sales de l’Ajuntament de Morella. Els microrelats rebuts seran publicats en una edició impresa.

Les obres s’han d’enviar a l’adreça electrònica concursbeser@gmail.com o a l’adreça postal, Comunicacions dels Ports S.A. C/Tint,9, 12300 Morella.

Font: comarquesnord.cat