El Pont homenatja Manel Garcia Grau a la Fira del Llibre de Castelló

Sisena edició de «Literatura en veu alta»: homenatge a Manel Garcia Grau. Signatures i presentacions a la XXII Fira del Llibre de Castelló.

VI Literatura en Veu Alta. El dilluns 2 de maig de 2016, en la carpa principal de la Fira del Llibre a la plaça de Santa Clara de Castelló, autors i autores d’El Pont van retre homenatge poètic al poeta i soci d’Honor d’El Pont Manel Garcia Grau, en el desé aniverasari del seu traspás, amb en les veus dels seus escriptors i escriptores: Susanna Lliberós, Vicent Pallarés, Josep Usó Mañanós, Manel Pitarch, Josep Porcar, Vicent Usó Mezquita, Joan Andrés Sorribes, Vicent Jaume Almela i Artur Àlvarez (interpretació musical), Fran Jiménez i Xavi Olivares. L’acte va estar presentat pel professor i escriptor Lluís Meseguer, amic del poeta i coneixedor de la seua obra.

Taula de signatures: Amalia Roig Blasco, «Xarxa prima»; Vicent Usó «Les veus i la boira»; Susanna Lliberós, «Llibre dels espills», Manel Pitarch, «Primavera entre runes»; Vicent Pallarés, «Masculí plural»; Joan Andrés Sorribes, «Pedres marcades»; Josep Usó Mañanós, «L’any de l’herba sana»; Carles Bellver, «Un cel nou i una terra nova»; Vicent Jaume Almela – Mª Carmen Aldás (il·lustradora) «Aromes de la Plana», «Perduda entre canyes» i «La sirena de les illes Columbretes».