Maria Folch Segarra

Lloc i any de naixement

  • Castelló de la Plana

Nom complet

  • Maria Folch Segarra

Nom de ploma

  • Maria Folch

L’autora

Ressenya biogràfica

Maria Folch Segarra (Castelló de la Plana) és llicenciada en Història Contemporània per la Universitat de València. Després d’estudiar un temps a Londres, en 1998 va marxar a Roma amb una beca per a passar un any o dos i s’hi va quedar setze. Treballa en una organització internacional i en l’actualitat viu a Ginebra. En 2007 va obrir el blog El meu país d’Itàlia, encara que, des que s’ha mudat, l’anomena Un altre país, en previsió de noves mudances i de nous països. «Després vénen els anys» (Llibres de la Drassana, 2014) és la seua primera novel.la.

L’obra

Obra publicada

«Després vénen els anys», Llibres de la Drassana, 2014

Referències

Enllaços d’interès