El Pont i la XXIV Festa per la Llengua

El Pont participà en la XXIV Festa per la Llengua. La cooperativa de lletres organitzà un concurs de dibuix amb el lema «Fes un pont».

El Pont Cooperativa de Lletres assistí a la XXIV Festa per la Llengua, Trobada d’Escoles en Valencià, que se celebrà el passat dissabte 16 d’abril a l’Àgora de la Universitat Jaume I de Castelló [clic per veure’n l’àlbum]. Amb el patrocini de Baula Edelvives, editorial de llibres infantils i juvenils, El Pont organitzà un concurs de dibuix per a xiquets i xiquetes amb el lema «Fes un pont» [cartell 1 / cartell 2]. Drets i asseguts, els infants pintaren 22 làmines i oferiren la seua personal visió dels ponts. El Pont Cooperativa de Lletres sortejà dos lots de llibres entre els participants i féu entrega dels premis als infants durant la presentació de l’entitat en la XXVII Fira del Llibre de Castelló.

Unes sis mil persones passaren el dissabte pel campus de la Universitat Jaume I, on hi va haver tota mena d’activitats infantils. Aquests veterans encontres són organitzats anualment per Escola Valenciana. L’edició d’enguany començà el 3 d’abril a Alacant i Sagunt, amb 17.000 assistents, i fins a juny la van celebrar una vintena de municipis de tot el País Valencià. La Trobada coincidí amb 7a. Trobada de Portes Obertes a la Societat de la Universitat Jaume I i la realització de la Fira de Formació i Ocupació de Castelló en el Campus de l’UJI.