- El Pont Cooperativa de Lletres - https://www.elpontdeleslletres.cat -

SER PONT

La funció principal d’un pont no és altra que unir allò que està separat superant un obstacle. Aquest PONT que nosaltres tractem de fer respecta al màxim el simbolisme d’aquesta definició; unir i salvar obstacles és el que ens ha mogut a  crear El Pont Cooperativa de Lletres.

Sota aquesta “marca” ens agrupem una quarantena d’escriptors de les comarques del nord valencià. Poetes, narradors, assagistes, crítics i lletraferits en general de La Plana, del Maestrat, dels Ports i de l’Alcalatén hem decidit lligar impulsos, esforços i propostes per tal de fer-nos més visibles, més presents en aquesta societat que sovint ens desconeix quan no ens ignora.

Tots nosaltres tenim en comú tres coses, com a poc: una adscripció geogràfica concreta, la consciència de ser escriptors i l’ús i defensa de la nostra llengua com a mitjà d’expressió literària i cultural. És des d’aquests paràmetres que volem presentar-nos en societat i d’acord amb ells ens hem compromès a actuar. De moment, això es concretarà en tres línies d’actuació principals:

Ben entès que aquests tres objectius no són ni exclusius ni excloents, que tal com anem caminant trobarem altres “ponts” per promoure i altres possibilitats a oferir. Mentrimentres, oberts i plurals, ací estem i ací estarem!

Comments Disabled (Open | Close)

Comments Disabled To "SER PONT"

#1 Comment By Sàlvia Fabregat On 30 setembre 2011 @ 11:58

Hola, felicitats pel nou web!