Més participants en el premi de literatura de viatges “Ciutat de Benicàssim”

Font: Vilaweb

S’ha tancat el termini de presentació d’obres al VII Premi Internacional de Literatura de Viatges Ciutat de Benicàssim i el nombre total de participants ha estat de 41, la participació és més alta que l’any passat en què van ser 38 les obres presentades.

Tot i ser un premi que compta amb pocs anys de vida, s’està notant la seva difusió en l’àmbit internacional, ja que aquest any cal destacar la participació d’obres procedents d’altres països. Hi ha un participant de l’Índia, un altre dels EUA, un altre de Colòmbia i un de França, entre d’altres.

L’import del premi és de 6.000 euros i la publicació de l’obra en una de les dues col · leccions d’assaig de Brosquil edicions. El jurat, compost per tres escriptors de reconegut prestigi en el món de la literatura, un delegat de Brosquil edicions i l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, faran públic el seu veredicte al novembre. En paraules de Mauro Soliva, regidor de cultura, «Benicàssim vol ser sinònim de cultura i en aquest sentit seguim treballant des de l’equip de govern per consolidar encara iniciatives culturals com aquest Premi de Literatura de Viatges que col · loca el nom de la nostra ciutat en el món».