«Ponts suspensius…» a les fires de València, Benicarló i Vila-real

juny 7, 2013   //   publicat per Editor El Pont   //   Diversos  //  Comentaris tancats a «Ponts suspensius…» a les fires de València, Benicarló i Vila-real     

1 FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIAEls autors de la segona obra col·lectiva d’El Pont Cooperativa de Lletres “Ponts suspensius…” han iniciat el seu recorregut primaveral per les fires del llibre valencianes. Després de la presentació a Castelló, el primer viatge tingué parada a València, el passat dissabte 27 d’abril  i continuà després a Benicarló (28 d’abril) i a Vila-real (2 de juny).

Fira del Llibre de València

El dissabte 27 d’abril de 2013, el recinte reservat a les presentacions en les instal·lacions de la Fira del Llibre dels Jardins de Vivers de València, va acollir la presentació de la segona obra col·lectiva dels autors i autores del Pont «Ponts sunspensius…», dins del marc d’activitats de la Fira 2013. L’acte va estar precedit per les paraules del president de l’associació, Vicent Jaume Almela, que va explicar als presents els objectius fundacionals d’El Pont Cooperativa de Lletres. La presentació de l’obra va estar a càrrec de quatre dels participants en el projecte,  Rosabel Gumbau, Vicent Sanz, Francesc Mezquita i Manel Pitarch. Després d’una breu semblança de l’obra per part de la coordinadora, Rosabel Gumbau, els autors i autora feren lectures de diversos fragmets de la matei

5 FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA 4 FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA 3 FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA 2 FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

Fira del Llibre de Benicarló

El diumenge 28 d’abril de 2013, els autors Vicent Sanz i Rosabel Gumbau presentaren l’associació al públic i seguidament van oferir un tast de l’obra “Ponts suspensius…”, amb una introducció del contingut i la lectura d’algunes parts del text.

 

Fira del Llibre de Vila-real.   

El diumenge 2 de juny, al bell mig de la partida el Madrigal, quan el sol convidava al passeig de diumenge camí de l’Ermita, la fira del llibre situada a la Plaça del Llaurador de Vila-real acollia també la presentació de l’obra recent d’El Pont, publicada per Onada Edicions i que porta per títol “Ponts suspensius…”

A l’aixopluc de l’envelat blanc, els assistents van poder gaudir de les lectures referides a l’obra, a càrrec d’alguns dels seus autors i autores: Albert garcia, Susanna Lliberós, Nel·lo Navarro i Manel Pitarch.

A l’inici de la presentació, el president del col·lectiu literari, Vicent Jaume Almela, va informar els presents sobre els objectius de l’associació El Pont Cooperativa de Lletres.

Més informació de l’obra:

 http://www.onadaedicions.com/vmchk/narratives/ponts-suspensius…

0 FIRA DEL LLIBRE DE VILA-REAL (PRINCIPAL) 1 FIRA DEL LLIBRE DE VILA-REAL 2 FIRA DEL LLIBRE DE VILA-REAL 3 FIRA DEL LLIBRE DE VILA-REAL 4 FIRA DEL LLIBRE DE VILA-REAL 5 FIRA DEL LLIBRE DE VILA-REAL 6 FIRA DEL LLIBRE DE VILA-REAL 7 FIRA DEL LLIBRE DE VILA-REAL

PDF   ·   Versió imprimible

Tancat als comentaris.

Darreres recensions

anys-llum-josep-porcar
mirada-vidre
paradís-fosques
poemari-per-a-ociosos
llagrimes-orfeu-pallares
napalm-bromera
arquitectura-de-la-ficcio-vicent-uso
incert-alberg-josep-igual
nectari-recensions
coberta
rere-la-paraula-aina
els fils de la memòria

Arxiu històric

Totes les seccions