«HAIKUS», la nova publicació virtual d’Artur Álvarez.

haikuswebPer norma, la temàtica de l’haiku tradicional gira al voltant de la contemplació de la natura. Tot i això, aquesta mostra que ens presente l’Artur té la particularitat d’utilitzar també altres corriols. Sense perdre l’essència d’aquesta forma de poesia, ha intentat adaptar la particular manifestació poètica a la impressió de determinades imatges que han provocat sensacions diverses. La sorpresa, la brevetat de la composició lírica, així com el contingut, són alguna cosa més que l’espiritualitat amb què es concebeix la contemplació. Aspecte propi dels orígens d’aquesta forma de poesia tradicional japonesa. És la vida mateixa, la pluralitat de les interpretacions, la font que ha sadollat en l’autor la set de permanent reflexió. La imaginació, la supervivència, els anhels, les absències, … tants i tants motius que ens fan sentir vius en la mesura que som conscients. Tot allò que ens fa fugir de la indiferència, ha tingut cabuda en la brevetat d’aquests versos. El resultat, vuitanta composicions que procuren incitar a la reflexió lliure sense més pretensió que afavorir la llunyania més absoluta davant  posicionaments negats per les fètides aigües que bressolen la neutralitat existencial. Es pot accedir a la publicació en el següent enllaç: http://issuu.com/arturalvarez/docs/haikus