Es presenta la publicació «Caragola» d’Artur Àlvarez, premi Miquel Peris i Segarra 2017

Artur Àlvarez, Caragola, premi Miquel Peris i Segarra, Premis de la Mar 2017. Castelló: Ajuntament de Castelló de la Plana, 2018 

En l’acte de lliurament dels Premis de la Mar 2018 (Centre Cultural La Marina-Grau de Castelló) ha vist la llum Caragola. Poemari guanyador del premi de poesia Miquel Peris i Segarra 2017 (Premis de la Mar) d’Artur Àlvarez.

Extracte del pròleg de la publicació:

Amb Caragola se’ns presenta als ulls, tot seguit, el miracle de la gratuïtat. Al llarg de 20 onades, el poeta ens ofrena parcel·les d’intimitat compartida.
Sí, lectors, el doble gènere del mot “Mar" dóna per a molt. Element en principi neutral, s’abilla d’un gènere determinat pel compromís i insistència -dins del joc poètic- del malabarista dels somnis, del poeta.
Artur apama amb paraules l’experiència amorosa en dolça tranquilitat. Acota els amants envoltats de la sal lluminosa que els uneix.

Enlairant la veu d’Artur pels boscos d’Aín, qui us escriu, el príncep de les milotxes.

Extracte de les paraules d’agraïment de l’autor:

Sempre he entés la creativitat com una necessitat, així com fer d’aquesta un motiu per a crear aliances. Una cosa així com una creativitat alternativa en la qual prevalgue compartir per sobre d’altres finalitats més materials.
I tingueu la seguretat que veure publicat el poemari «Caragola» i poder-lo compartir amb els futurs lectors plena totes les meves expectatives.