Artur Àlvarez – Comunicat oficial

Ago 9, 2019   //   publicat per Editor El Pont   //   Blog, Notícies  //  Comentaris tancats a Artur Àlvarez – Comunicat oficial     

COMUNICAT OFICIAL

 

Amb la satisfacció de tan bons moments viscuts, faig aquest comunicat per a informar a totes i tots els seguidors de la meua activitat musical, amigues i amics, simpatitzants… la meditada decisió de deixar els escenaris.

Han sigut més de 40 anys en el difícil espai de la música en la nostra llengua. Una trajectòria humil, molt local, però procurant en tot moment que fos digna i honesta. Sempre de forma independent, sense segell discogràfic fix i autogestionant la majoria dels meus projectes.

Primer, en l’àmbit de la cançó popular, amb el grup ADESIARA i des de 2004 en solitari.

Així doncs, fins a final d’any atendrem les actuacions ja concretades o les possibles que puguen sorgir fins a la data indicada, però al gener de 2020 la meua activitat musical seguirà, tan sols, a nivell de producció a l’estudi d’enregistrament. Un adéu gradual, però irreversible i eminent.

L’estat de jubilat de l’ensenyament i l’interés per prestar més atenció a altres camps de la meua activitat artística, com són la poesia, els audiovisuals, l’art digital o la pintura, són determinants en aquesta decisió.

No tanque la porta a alguna col·laboració desinteressada per a qualsevol acte benèfic que puguen sol·licitar-me o a la possibilitat d’una retornada puntual y sense cap recorregut.

Finalment, expressar el meu infinit agraïment i reconeixement als músics que m’han acompanyat en aquesta apassionant singladura. Una immensa abraçada per a Carlos Colom, Sara García, Jorge Benavent, Ángel Belinchón, David Mascaró, Sergio Bisbal, Adrián Picazo. I un especial reconeixement al meu fill, Carlos Álvarez. Sense la seua ajuda, el seu talent musical i la seua generositat res hauria estat possible.

També a totes i tots els músics, poetes, pintors, actors, presentadors… que d’una forma o una altra han tingut l’amabilitat de col·laborar o compartir escenari amb mi. En aquest sentit, un esment especial per a Joan Villalonga, Paco Ibáñez, Natxo Navarro i Sergio Bisbal (La Blusera de la Mar). A l’amic i poeta Albert Vernet per compartir amb la meua música el seu magnífic monogràfic poètic Castelló, triangulada plana. Al poeta Vicent J. Almela per la seua inestimable ajuda en projectes-homenatges al nostres poetes Bernat Artola i Miquel Peris. A l’escriptor Manel Alonso per l’amistat, recolzament i ajuda organitzativa rebuda per a fer possible el CD 10 POETES CONTEMPORANIS. Amb admiració, al mestre Paco Muñoz per la seua generositat. I als companys i companyes d’El Pont Cooperativa de Lletres per la complicitat compartida.

I un record entranyable per a tots els companys i companyes que van formar part, en diferents formacions, del grup ADESIARA. Especialment als meus dos companys cofundadors Miguel Ángel Prades i Toni Pep Álvarez.

I per descomptat, faig extensiu aquest agraïment, a totes i tots els seguidors i simpatitzants del meu treball musical.

En aquest fascinant trajecte deixem editats un CD amb ADESIARA i dotze CDs en solitari. Un equipatge fet a base de treballs personals, projectes dedicats a il·lustres poetes, tant ja morts com contemporanis o versionant a personalitats de la cançó d’autor.

Doncs bé, per a posar el fermall a tota aquesta activitat també us informe que comencem a treballar en l’últim treball discogràfic. Cançons amb música i lletres pròpies i un vídeo-documental resum de tot el recorregut esmentat.

Un darrer disc que sota el títol POLICROMIA D’UN ADÉU servisca com a comiat. Un CD que es distribuirà, però ja sense cap concert de presentació en directe.

Acabe aquestes lletres amb les paraules de l’il·lustre filòsof Friedrich Nietzsche: “La vida sense música no tindria sentit”.

Fins Sempre! Besos i abraçades per a totes i tots.

 Artur Àlvarez

PDF   ·   Versió imprimible

Tancat als comentaris.

Darreres recensions

anys-llum-josep-porcar
mirada-vidre
paradís-fosques
poemari-per-a-ociosos
llagrimes-orfeu-pallares
napalm-bromera
arquitectura-de-la-ficcio-vicent-uso
incert-alberg-josep-igual
nectari-recensions
coberta
rere-la-paraula-aina
els fils de la memòria

Arxiu històric

Totes les seccions