El cantautor Artur Álvarez reedita la seua discografia, remasteritzada i revisada, en les principals plataformes digitals

Encara que en el 2019, el cantautor castellonenc Artur Álvarez va deixar les actuacions en directe, ha mantingut una continuada activitat en l'estudi d'enregistrament. Una trajectòria d'anys en la qual ha anat ampliant contínuament les propostes musicals i literàries. Dotze cd's físics i unes quantes publicacions poètiques configuren la seua activitat artística fins a aquests moments.

Ara, més assossegadament, ha considerat fer una revisió del material musical publicat físicament, remasteritzar-lo i sintetitzar-lo en quatre publicacions integrades en les noves plataformes de distribució musical (Spotify, Apple music, iTunes…):

  • CASTELLÓ, TRIANGULADA PLANA (Disc original amb poemes d’Albert Vernet i Mateu, remasteritzat i amb una nova caràtula).
  • ANTOLOGIA (Amb una selecció de cançons pròpies)
  • ARTUR ÁLVAREZ I ELS POETES CONTEMPORANIS (Cantant una selecció de poemes de poetes contemporanis: Josep Lluís Abad, Manel Alonso, Maria Carme Arnau, Romà Bernad, Berna Blanch, Alba Fluixà, Aina Garcia-Carbó, Gràcia Jiménez, Susanna Lliberós, Francesc Mompó, Vicent Penya, Manel Pitarch.
  • LA MAR I LA VIDA (una selecció de poemes musicats de Bernat Artola i Miquel Peris).

I pròximament, segur, hi haurà més novetats!!!

En la plataforma BANDCAMP resta la discografia antiga (editada en CD físic), juntament els 20 CD’s del projecte EL NÚVOL POÈTIC.

LA PÀGINA D’ARTISTA d’Artur Álvarez en SPOTIFY (si esteu registrats) la trobareu seguint el següent enllaç:

Allí podeu trobar i escoltar la nova discografia revisada i masteritzada de l’Artur, així com les nombroses playlist creades pel mateix cantautor.