99 haikus i 1 tanka. Josep Lluís Abad

Títol: 99 haikus i 1 tanka
Autor: Josep Lluís Abad i Bueno
Any: 2024
Llicència: CC BY-NC-SA 4.0
Enllaç de descàrrega: PDF

Fa molts anys, amb un altre company i poeta, iniciàrem un projecte de haikus i dibuixos escolars que no mai arribà a realitzar-se. Tenia il·lusió, però els entrebancs del viure fan que, a sovint, tot allò que ens proposem no es realitze.

Mirava el volàtil disc dur del meu ordinador i feia còpia en altres indrets per no perdre una il·lusió, que no desaparegueren com altres poemes desats en parets dels carrers del poble. Un capvespre li vaig enviar una nota per veure si podíem mamprendre el llibret. Em contestà que els havia emprat en una altre afer, després de tants anys.

Fou aleshores quan em vaig posar a desenvolupar pel meu compte aquests menjívols haikus, un aperitiu per obrir l’apetit i assaciar més tard la gana.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga