Formulari de contacte

  Privadesa. Les dades facilitades pels usuaris poden quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és El Pont Cooperativa de Lletres [c/ la Mola, 8, 12160, Benassal] i la finalitat dels quals és només de suport al soci/client. Els interessats podeu exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades, enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI, amb les instruccions precises per a aquest efecte a l’adreça abans indicada o al correu electrònic contacte@elpontdeleslletres.cat. La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l’usuari per tal que El Pont Cooperativa de Lletres faça les cessions de les dades de caràcter personal de l’usuari a totes les persones que siguen necessàries per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material, de qualsevol tipus, que siga remés a El Pont Cooperativa de Lletres per l’usuari s’ha de considerar públic i no confidencial, i pot ser utilitzat lliurement per El Pont Cooperativa de Lletres.

  Baixa de la llista de correu electrònic: Si voleu donar-vos de baixa de la llista de correu electrònic, només n’heu de trametre un a contacte@elpontdeleslletres.cat i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.

  Baixa com a soci: Si voleu donar-vos de baixa com a soci, heu d’adreçar-vos per escrit a El Pont Cooperativa de Lletres [c/ la Mola, 8, 12160, Benassal] tot indicant les vostres dades.

  LOPD:
  Dret d’accés. Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret d’accés per saber quina informació, de caràcter personal, disposen els fitxers d’El Pont Cooperativa de Lletres. (*)
  Dret de rectificació. Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret de rectificació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers d’El Pont Cooperativa de Lletres. (*)
  Dret a oposició. Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret d’oposició de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers d’El Pont Cooperativa de Lletres. (*)
  Dret a cancel·lació. Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret de cancel·lació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers d’El Pont Cooperativa de Lletres. (*)
  * De conformitat amb els articles 15 i 16 de la Llei orgànica 15/1999, i els articles 50, 51, 88 i 95 del Reial decret 1720/2007, i d’acord amb els protocols d’actuació establerts.

  Correu electrònic
  contacte@elpontdeleslletres.cat

  Domicili social
  Aula Museu
  Carles Salvador
  Carrer la Mola, 8
  12160 Benassal
  964 431 448

  Oficina tècnica
  Casa de la Cultura
  Despatx de l’IEC
  c. Antonio Maura, 4,
  12001 Castelló
  964 22 46 27

  Insereix el teu correu-e:

  T’avisarem per correu cada vegada que es publique un nou apunt a la web d’El Pont.
  Un servei via FeedBurner

  0
   0
   La teua cistella
   El carret és buitTornar a la botiga