Rosabel Gumbau González

Lloc i any de naixement

  • Borriana, 1967

Nom complet

  • Rosa Isabel Gumbau González

Nom de ploma

  • Rosabel Gumbau González

L’autor

L’obra

Ressenya biogràfica

Rosabel Gumbau és professora d'educació secundària al seu poble natal. Ha treballat també en l'àmbit de la traducció i la correcció de textos i en la gestió de recursos culturals. Va començar a publicar poemes i relats breus el 2007 al web literari www.relatsencatala.cat amb el pseudònim de Dolça Parvati, entre altres. Gestiona el bloc de poesia Esdrúixola flor i un altre de relats: Les quatre pors. També ha participat en obres col·lectives d'autoedició a Internet, com ara els reculls de relats Contes de fantasmes i Relats per a llegir amb una sola mà.

L’obra

Obra inèdita

  • «Les hores enterques» (poesia)

Obra col·lectiva

Relat breu

  • «Contes de fantasmes», Bubok, 2008
  • «Relats per a llegir amb una sola mà», Bubok, 2008
  • «L'estranger i l'oret», Ed. A. C. Colla Rebombori, 2012

Poesia

  • «Memòria en paper cut», Ed. A. C. Colla Rebombori, 2011

Referències

Enllaços d’interès

Guardons

Premis literaris i altres guardons

  • «Blues del deure no acomplert». Poema seleccionat al certamen «Poemes il·lustrats. II edició». Associació d'Artistes de Premià de Dalt i Poetes de relatsencatala.cat. Poema i·lustrat per Francesc Puig.