Resum de la XII Setmana Soler i Godes

La Fundació Càtedra Enric Soler i Godes de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració d’El Pont. Cooperativa de Lletres, va organitzar del 22 al 25 de novembre de 2011 la Setmana Enric Soler i Godes, en diversos llocs de la capital de La Plana.

El dimarts 22 de novembre a les 19 hores en la Llotja del Cànem se celebrà una taula redona d’escriptors i escriptores amb la participació de Joan Andrés Sorribes, Vicent Pallarés i Isabel Marín, organitzada per l’associació d’escriptors de les comarques castellonenques El Pont. Cooperativa de Lletres, i moderada per Albert García. La Llibreria Argot va acollir el dimecres 23 un acte d’animació a la lectura dirigit a l’alumnat de segon i tercer cicle de Primària en el que participaran els escriptors i escriptores Joan Pla, Isabel Marín i Vicent Jaume Almela, amb Pep Castellano, d’El Pont. Cooperativa de Lletres, com a coordinador. I el dijous 24 es van presentar els projectes del XI Concurs d’Ajudes a la Innovació Educativa, amb les comunicacions «El soroll» del CEIP Carles Salvador i l’«Estudi Botànic del parc Geòleg José Royo Gómez. Itineraris Botànics de l’IES Joan Baptista Porcar».

Com cloenda de la setmana, es va dur a terme el lliurament dels XII Premis Soler i Godes. En la categoria individual, Pep Castellano va rebre el premi en Innovació Educativa, i el CPFPA Germà Colon en la modalitat col·lectiva.

PDF del lliurament (Joan Andrés Sorribes)
PDF del panegíric (Joan Pla)
 
 

Taula

Fotografies de la taula on va intervenir El Pont , amb la participació de Joan Andrés Sorribes, Vicent Pallarés i Isabel Marín.

PDF de la intervenció de Joan Andrés Sorribes

Entrega de premis

Lliurament dels XII Premis Soler i Godes: en la categoria individual, Pep Castellano va obtenir el premi a la Innovació Educativa i, en la modalitat col·lectiva, el va rebre el CPFPA Germà Colon (Hotel Intur de Castelló, divendres 25 de novembre de 2011)

Sopar dels premis

Fotografies de Vicent Jaume Almela