II Trobada Literària El Pont Cooperativa de Lletres

Vila-real acollirà aquest dissabte 2 de juny la Segona Trobada Literària d’El Pont Cooperativa de Lletres. El 25è aniversari del traspàs poeta Miquel Peris i la representació de l’espectacle «La Mordassa», basat en el llibre del mateix títol de Manel Garcia Grau, centraran els actes d’enguany.

La jornada començarà a les deu del matí a la plaça de la vila. Després, els associats celebraran l’assemblea anual ordinària, en la qual es repassarà l’estat de la cooperativa després de dos anys de funcionament així com els seus reptes de present i futur. L’assemblea abordarà enguany la renovació d’alguns càrrecs de la junta vigent, que ha coordinat l’entitat des dels seus començaments.

El Pont Cooperativa de Lletres ha promogut, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real, la instal·lació d’una placa commemorativa en honor de Miquel Peris a l’escola Pintor Gimeno Barón, on el poeta va exercir com a mestre. Antoni Pitarch farà una semblança i recordarà l’empremta que l’escriptor hi va deixar. També hi intervindran Rafael Ortega, director del centre educatiu, Joan Andrés Sorribes, president d’El Pont, i Pasqual Batalla, tinent d’alcalde de l’ajuntament. Tancarà l’acte una lectura de versos en homenatge al poeta castellonenc, que serà presentat per la periodista i poeta Susanna Lliberós.

Després de dinar, Antoni Pitarch dirigirà un passeig històric i literari per la vila, des de la seua fundació fins a l’actualitat. La jornada culminarà amb la representació de «La mordassa» (19h) a l’auditori municipal, espectacle teatral basat en el llibre de poemes del mateix títol de manel Garcia Grau. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

Descarregar PDF del fullet

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga