Maties Segura publica “Joeliki. Les aventures d’un ciberpirata”

Aquest mes d’octubre arriba a les llibreries el llibre “Joeliki. Les aventures d’un ciberpirata”, publicat per l’editorial 3i4. Una obra destinada especialment a xiquets i xiquetes d’entre onze i tretze anys.

Joeliki. Les-aventures d'un ciberpirata, de Maties-Segura
Coberta del llibre.

Després de tres anys de la publicació del primer llibre de la sèrie de Joeliki en gallec (“Xoeliki. As aventuras dun ciberpirata”), llengua en la qual hi ha també una segona part (“O grande apagamento”), i amb més de 10.000 exemplars venuts, veu la llum la nova versió traduïda al català i reescrita pel propi escriptor, Maties Segura i Rubio, jove castellonenc de trenta-tres anys. Així doncs, si bé primer es va publicar la sèrie de Joeliki en la llengua materna de l’il·lustrador i coatuor del projecte, Abraham Carreiro Fernández, ara, de la mà de 3i4, podem gaudir també del llibre en la llengua materna de l’escriptor.

La sinopsi promet: “Un virus, milions d’ordinadors infectats, un paquet sorpresa que conté un mòbil màgic, la Resistència Pirata, aventures, amics, enemics, misteris, secrets i altres coses inimaginables… Tot això es trobarà Joeliki, un nen d’onze anys a qui agraden els xats i els videojocs en línia, que, de sobte, es troba embolicat en la trepidant missió d’haver de salvar internet.”

Quedem a l’espera de la imminent presentació pública del llibre i de poder tenir un exemplar en les nostres mans. Pel que ja sabem, es tracta d’una obra cross-media, que, a més del propi llibre paper, conté continguts multimèdia i propostes didàctiques en línia, accessibles per Internet.

Podeu visitar el lloc web del llibre http://www.joeliki.cat/ i fer un tastet amb aquest tràiler que han preparat per difondre la seua publicació:

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga