Escolta ací l’audiollibre de relats «Un pont sobre el meridià»

Amb la veu de l’escriptora i periodista Susanna Lliberós, us presentem l’audiollibre Un pont sobre el meridià, que ja podeu escoltar ací mateix i que aplega relats dels autors d’El Pont Cooperativa de Lletres: Vicent Almela, Joan Andrés Sorribes, Joan Bta. Campos, Jordi Colonques, Albert Garcia i Pascual, Rosabel Gumbau, Pasqual Mas, Francesc Mezquita, Nel·lo Navarro, Vicent Pallarés, Antoni Pitarch, Joan Pla i Vicent Sanz.

Un meridià marca un lloc en el món, encara que siga una línia imaginària. De vegades, hi ha línies imaginàries que necessiten un pont per ser franquejades. En concret, necessiten un pont de lletres, com és aquest llibre. Hi trobareu tretze històries en què reconèixer-vos habitants d’aquest lloc en el món per on passa el meridià zero, el que és de referència; tretze històries que són una invitació a creuar el pont entre passat i futur, entre el que és local i el que és global, entre la realitat i la imaginació, entre el que coneixem i el que ens agradaria descobrir. Més informació a Onada Edicions.

Tens l’opció d’escoltar-lo en línia, però també pots fer-ne la descàrrega completa al teu ordinador:

2. El negoci: orient-occident a cavall del meridià, de Joan Andrés Sorribes [Descarregar]
 

8. Una dona de quaranta i tants, de Francesc Mezquita i Broch [Descarregar]

Podeu també accedir a l’audiollibre mitjançant IVOOX

 • ISBN: 978-84-15221-47-0
 • Pàgines: 176
 • Data primera Edició: març de 2012
 • Rústica amb solapes
 • Mides: 15 cm (ample) x 23 cm (alt)
 • Preu: 16,00

>> Adquirir a la web d’Onada

 • Locució: Susanna Lliberós
 • Tècnica de so: Maria Pilar Campos
 • Disseny web: Josep Porcar
 • Gestió: Toni Vizcarro
 • Enregistrat als estudis de Vox UJI Ràdio, Universitat Jaume I de Castelló, entre gener i juny de 2018
0
  0
  La teua cistella
  El carret és buitTornar a la botiga