Lat: 39º 54′ 01:98” N, Long: 0º 20′ 32,86″ W, un nou llibre de Josep Lluís Abad

Fidel a la filosofia linuxera que afirma el fet de compartir experiències i coneixements per tal d’accedir a una cultura universal i gratuïta ha estat aquesta, segons el nostre company Josep Lluís Abad i Bueno, una de les seues formes de veure i viure el món fins al dia d’avui. Tot i això pren significat i cos si, alhora, ens possibilita i confirma major grau de convivència i germanor entre els diferents membres del gènere humà.

Així doncs, Josep Lluís ens fa entrega del tercer llibre Lat: 39º 54′ 01:98" N, Long: 0º 20′ 32,86" W on tanca la trilogia dedicada a la dona dels núvols, iniciada amb Petites necessitats 2020, i Flors d’aniversari 2021 obres totes que podeu disposar en aquesta pàgina web d’El Pont de les Lletres.

Els escriptors posseixen una flama invisible que crema sense fer mal i fecunda allò que els envolta; és per això que ell fa voltes al tema de l’amor fugint de modes i tòpics, aprenent i modelant alhora aquesta experiència vital també per la paraula en què creu. Segons ell, contra tot pronòstic i corrent, és l’unica forma de no destruir-nos i reconduir les relacions humanes –siguen quines siguen aquestes– amb tot allò que respira i viu.

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga