Torna la Nit de la Poesia a la Vilavella aquest dissabte 7 de juny (22h)

L’ermita de Sant Sebastià de la Vilavella acollirà per segon any consecutiu la Nit de la Poesia que El Pont Cooperativa de Lletres porta a la cinquena edició

Cartell de la 5a Nit de la Poesia a la Vilavella (JPG versió quadrada / PDF)

La Nit de la Poesia torna a la Vilavella gràcies a la iniciativa dels associats Imma Monlleó i Josep Lluís Abad i a l’acord amb l’Ajuntament de la Vilavella. El recital poètic viatja de nou aquest final de primavera a aquest poble de la Plana Baixa després que l’any passat, per pluja, no va poder celebrar-se a l’ermita sinó en una de les dependències municipals. De manera que, per fi enguany, l’esplanada del bell paratge de l’ermita de Sant Sebastià acollirà dissabte 7 de juny, a les 22h, la cinquena edició de la Nit de la Poesia.

En la Nit de la Poesia el protagonisme serà enguany per al poeta burjassotí Vicent Andrés Estellés, del qual en celebrem el centenari. No podia ser d’una altra manera, a més, tot just després de la publicació per part d’El Pont de l’obra commemorativa Estellés desconegut. Una correspondència pòstuma. Ja en poden ser adquirits exemplars a la botiga del web. Per això a la Vilavella hi haurà una presentació de l’obra i tot seguit un recital poètic en el qual diran poemes els poetes Josep Lluís Abad, Vicent Jaume Almela, Susanna Lliberós, Reis Lliberós, Rafael Mesado, Rosa Miró, Imma Monlleó, Àngels Orad, Manel Pitarch, Honori Planell i Isabel Serrano, que estaran acompanyats al piano de Ximo Fabregat i la flauta travessera de Batiste Porcar. Com en edicions anteriors, el recital culminarà amb una sessió de micro obert, en la qual podran dir i compartir els seus versos les persones que així ho desitgen. Serà una gran nit, us hi esperem!

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga