Amàlia Roig Blasco

Lloc i any de naixement

 • Vinaròs, 1959

Nom complet

 • Amàlia Roig i Blasco

Nom de ploma

  • Amàlia Roig Blasco

L’autor

Ressenya biogràfica

Escric amb voluntat d’estil, amb intenció literària, des de fa temps. L’any  2009 vaig publicar «Un viatge fora forat (Entre el Delta i les Columbretes)», un passeig físic i sentimental per les terres de cruïlla entre Catalunya i el País Valencià (Montsià, Maestrat i els Ports) amb el riu Sénia entremig. «Xarxa prima» és el títol del meu segon llibre, un relat de ficció per on discorre un cabal d’emocions i de reflexions a partir del contacte amb persones reals d’una banda i l’altra del territori lingüístic que representen figures universals. He escrit una de les narracions de «10 de dones», llibre publicat en el 2018. «Alfred Giner Sorolla. La passió i la lucidesa», Premi de Narrativa Memorialística Ciutat de Benicarló 2018, invita a recórrer la vida i l’obra d’un dels humanistes valencians més universals del segle XX des d’una òptica literària, amb voluntat d’ometre les diferències estilístiques entre la narració de ficció i l’assaig. Col·laboro en premsa escrita i premsa digital i sóc gestora cultural del CMSC a Sant Cugat del Vallès.

L’obra

Obra publicada

Narrativa

Assaig

 • «Alfred Giner Sorolla. La passió i la lucidesa»

Obra col·lectiva

 • «10 de dones», Ed. Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua i el Voluntariat pel Valencià, 2018

Referències

Referències

Enllaços d’interès

 • Correu-e: Correu-e: melitaroig [arrova] gmail [punt] com

Guardons

Premis literaris i altres guardons

 • Premi de Narrativa Memorialística Ciutat de Benicarló 2018, per «Alfred Giner Sorolla. La passió i la lucidesa»
0
  0
  La teua cistella
  El carret és buitTornar a la botiga