El Pont presenta el seu web a la Llotja del Cànem de Castelló

L’acte de presentació de la pàgina corporativa se celebrarà dimecres, a les 19h

El Pont presenta dimecres vinent, 14 de desembre (19h), a la Llotja del Cànem de Castelló, el web de l’associació (www.elpontdeleslletres.cat), que agrupa els escriptors de les comarques de Castelló. En l’acte intervindran Joan Andrés Sorribes, president del Pont, i Albert Garcia, membre de la junta. La sessió està oberta a tot el públic.
L’objectiu del web és dotar-se d’un vehicle de comunicació literària amb la intenció d’obrir vies de diàleg en una triple direcció. En primer lloc, entre els propis autors de EL PONT Cooperativa de Lletres. En segon lloc, amb els lectors així com amb la resta d’autors, associacions literàries i institucions del país. I per últim, amb allò que se’n diu societat civil, amb la qual EL PONT COOPERATIVA DE LLETRES se sent compromesa.

D’acord amb la descripció i la filosofia de l’associació, el web disposa d’una estructura mixta a nivell de continguts. Per una banda, hi ha una part corporativa destinada a presentar i descobrir els autors i les obres de EL PONT COOPERATIVA DE LLETRES. Per una altra, una part dinàmica, actualitzada periòdicament, que difon continguts literaris de qualitat als visitants del web, com per exemple ressenyes i apunts dels escriptores i escriptors associats.

Per últim cal afegir una part anomenada social. La portada, i també cada apunt, cada autor i cada pàgina del web estan cosits amb enllaços directes a Facebook, Twitter i Google Buzz, entre moltes altres xarxes, de manera que, en qualsevol moment, l’usuari del web pot recomanar qualsevol dels continguts oferits per EL PONT COOPERATIVA DE LLETRES i compartir-lo al seu propi blog o perfil en les diferents xarxes socials. A més, el web té un sistema de cerca de qualsevol contingut, així com un arxiu històric, organitzat per autors, seccions, mesos, etc. Cal destacar que cada post o apunt de la part dinàmica ofereix una sèrie d’enllaços que faciliten la navegació, com ara les etiquetes, la versió PDF dels textos o la possibilitat d’imprimir-los o de compartir-los a través del correu electrònic.