elpontdeleslletres.cat supera les 6.000 visites en un mes

Font: La Plana al dia

6.000 visitants únics en el primer mes de vida són les dades estadístiques del web que ha posat en marxa l’associació El Pont Cooperativa de Lletres, que agrupa els escriptors de les comarques de Castelló. Unes xifres que suposen un èxit rotund, segons fonts de l’entitat, sobretot si es té en compte que el web encara no disposa de tots els continguts que està previst incloure.

Més de 300.000 accessos durant el mes de desembre, més de 52.ooo pàgines vistes i més de 200 usuaris per dia són xifres molt estimulants, per als escriptors de El Pont. Unes dades que demostren fins a quin punt les tecnologies de la informació poden contribuir a la divulgació de la literatura que es fa a les terres de Castelló.

D’entrada, l’objectiu del web és dotar l’associació d’unes vies de diàleg en una triple direcció. En primer lloc, entre els propis autors de EL PONT Cooperativa de Lletres. En segon lloc, amb els lectors així com amb la resta d’autors, associacions literàries i institucions del país. I per últim, amb allò que se’n diu societat civil, amb la qual EL PONT COOPERATIVA DE LLETRES se sent compromesa. Uns objectius que el primer mes de funcionament del web ha complert a bastament.

El web disposa d’una part corporativa destinada a presentar i descobrir els autors i les obres de EL PONT COOPERATIVA DE LLETRES i d’una part dinàmica, actualitzada periòdicament, que difon continguts literaris de qualitat als visitants del web, com per exemple ressenyes i apunts dels escriptores i escriptors associats. Igualment, hi ha un component social, ja que tant la portada com els apunts estan cosits amb enllaços directes a Facebook, Twitter i Google Buzz, entre moltes altres xarxes.