Un pont sobre el meridià

«Un pont sobre el meridià», publicat per Onada Edicions, és un recull de narracions sobre la societat actual de les comarques del nord valencià, produït de la mà d’El Pont Cooperativa de Lletres i de la ploma de dotze escriptors i una escriptora d’aquesta terra.

Un meridià marca un lloc en el món, encara que siga una línia imaginària. De vegades, hi ha línies imaginàries que necessiten un pont per ser franquejades. En concret, necessiten un pont de lletres, com és aquest llibre. Hi trobareu tretze històries en què reconèixer-vos habitants d’aquest lloc en el món per on passa el meridià zero, el que és de referència; tretze històries que són una invitació a creuar el pont entre passat i futur, entre el que és local i el que és global, entre la realitat i la imaginació, entre el que coneixem i el que ens agradaria descobrir.

Autors
Els dotze autors i l’autora reunits en aquest llibre pertanyen a El Pont Cooperativa de Lletres i són tots escriptors de les comarques de Castelló, l’escenari en què se situen els tretze relats del llibre. Entre aquests escriptors, una bona part tenen una llarga trajectòria creativa, àmpliament reconeguda per premis i guardons obtinguts arreu de l’àrea catalanoparlant. Altres, de trajectòria potser més modesta o senzillament emergent, evidencien la consistència i el dinamisme amb què compta la producció literària en aquest escenari. Entre tots, conformen una bona mostra panoràmica de la narrativa actual del nord valencià.

Si voleu fer-ne un tast, ho podeu fer via ISSUU.

El Llibre serà presentat a:

 • Fira del Llibre de Borriana, dijous 19 d’abril, a l’auditori Juan Varea. Hi participaran Toni Pitarch, Joan Pla i Rosabel Gumbau.
 • Fira del Llibre de Betxí, dissabte 21 d’abril. Plaça Major.
 • Fira del Llibre de Vinaròs-Benicarló, diumenge 22 d’abril.
 • Fira del Llibre de Castelló de la Plana: del divendres 27 al diumenge 6 de maig, plaça de Santa Clara.
 • Fira del Llibre de València: del divendres 27 al diumenge 6 de maig.
 • Festa per la Llengua al Pinar del Grau de Castelló: 29 d’abril.
 • Fira del LLibre de Vila-real: 2 de juny.

N’han parlat:

Adreça al Facebook: http://www.facebook.com/UnPontSobreElMeridia

0
  0
  La teua cistella
  El carret és buitTornar a la botiga