FUSTERIES DEL PONT, la nostra obra col·lectiva en el centenari de Joan Fuster

Divendres 6 de maig, a les 19h, El Pont Cooperativa de Lletres presenta a la 38a Fira del Llibre de Castelló l’obra col·lectiva FUSTERIES DEL PONT: en homenatge a Joan Fuster en el centenari del seu naixement, referent creatiu i creador, es presenta l’aportació diversa en gèneres del col·lectiu d’escriptores i escriptors d’El Pont Cooperativa de Lletres, compassada pels ressorts més preuats en l’obra fusteriana com la tolerància, controvèrsia i llibertat d’esperit. la presentació anirà a càrrec dels escriptors Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Toni Royo.

L’obra recull els treballs de Marta Vilardaga, Josep Usó, Maties Segura i Rubio, Vicent Sanz Arnau, Toni Royo, Vicent Pitarch, Manel Garcia Grau, Manel Pitarch Font, Josep Porcar, Imma Monlleó, Rosa Miró, F. Mezquita Broch, Lluís Meseguer, J. Rafael Mesado, Pasqual Mas, Carles Lluch, Reis Lliberós, Joan Garí, Rosabel Gumbau González, Aina Garcia-Carbó, Romà Bernad i Negre, Carles Bellver Torlà, Artur Álvarez, Vicent Jaume Almela i Eixau, Josep Lluís Abad.

Una hora després, a les 20h, se celebrarà el recital FUSTER EN VEU ALTA, en el qual El Pont Cooperativa de Lletres retrà homenatge a Joan Fuster en el centenari del seu naixement. Vicent Jaume Almela, Romà Bernad, Albert García, Rafael Mesado, Lluís Messeguer, Rosa Miró, Imma Monlleó, Toni Royo i Josep Usó faran la lectura d’una selecció de textos del gran escriptor suecà.

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga