Vicent Usó presenta «Dotze» a la llibreria Babel [22-03-2023]

Ja podeu reservar dimecres 22 de març per anar a la presentació de DOTZE, la darrera novel·la de Vicent Usó. Serà a la Llibreria Babel de Castelló, acompanyat per la periodista Violeta Tena, a les 19h del vespre.

«Dotze escalons separen la porta de casa del carrer. Dotze escalons que la tenen tancada al seu pis de la Vila, jubilada abans d’hora, impedida per l’edat i la malaltia, sola sense ningú més que el seu nebot absent. I aterrida. Sobretot aterrida. Un crit esfereïdor al pis del costat trenca la monotonia de la vida en reclusió. La investigació de l’origen del crit la porten a enfrontar-se amb els records del passat: el germà mort, les complicades relacions familiars o el fracàs del seu prometatge. Com a lectors assistim a una mena de confessió íntima, on els pensaments, les pors i els secrets més profunds se’ns mostren sense filtres.

Amb Dotze, Vicent Usó ens introdueix en els intricats mecanismes mentals del personatge que ens acaba esdevenint entranyable i aconsegueix atrapar al lector no només per la història sinó també per una construcció narrativa que esdevé un desplegament de tècnica i ambició narrativa.»

Per saber-ne més, a la web de l’editorial.