Flors d’aniversari a la Biblioteca Municipal de la Vall d’Uixó

Sí amics, ja fa any i mig que vaig escriure aquestes proses poètiques o poemes en prosa, Flors d’aniversari, de desembre de l’any 2021.

Agafe la idea de l’última prosa d’un llibre anterior Petites necessitats (2020) i l’estire per desenvolupar l’amor a persones, paraules, objectes i situacions; una experiència aquesta que, als temps que corren, se’ns fa estranya, però no impossible.

Esteu convidats proper dijous 15 de juny quan la calor ens fa prémer les dents alhora que desitjar una orxata ben fresca; això serà a les 18:30 a la nostra biblioteca pública municipal de la Vall d’Uixó.

Primera i potser siga l’única vegada on siga presentat almenys als meus conciutadans de la Vall d’Uixó. Si ens voleu acompanyar us estaré agraït. L’amic, escriptor i editor Nel·lo Navarro alguna cosa ens comentarà sobre la criatura; no va poder escapolir-se de l’acte. I ma mare, la dona que m’ensenyà a llegir també serà present amb les seves quasi 90 roses.

No cal dir-vos que el llibre (tal com faig amb els anteriors) és digital i gratuït i us el podeu baixar debades a l’enllaç següent:

https://drive.google.com/file/d/19wsywANZoKiyn6hOcfO3CizOy0zezUIg/view?usp=sharing

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga