Bases del 5é Premi Vicent Pau Serra i Fortuño d’Investigació Etnològica a Castelló

L’Ajuntament de Castelló acaba de fer públiques les bases de presentació al 5é Premi Vicent Pau serra i Fortuño d’Investigació Etnològica a Castelló

Podran concórrer a aquesta convocatòria treballs d’investigació, originals i inèdits, en valencià, la temàtica i el contingut dels quals estiguen necessàriament relacionats amb la investigació etnològica i la cultura popular a Castelló de la Plana i el seu entorn geogràfic. Els treballs han de tindre una extensió mínima de 100 pàgines, a doble cara en DIN A4 i s’han de presentar telemàticament a la web de l’ajuntament https://sede.castello.es, o bé presencialment mitjançant el dipòsit de la documentació al Registre General de l’Ajuntament de Castelló de la Plana.

Descarregueu les bases per conéixer tots els requeriments.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *