Bases del 5é Premi Vicent Pau Serra i Fortuño d’Investigació Etnològica a Castelló

L’Ajuntament de Castelló acaba de fer públiques les bases de presentació al 5é Premi Vicent Pau serra i Fortuño d’Investigació Etnològica a Castelló

Podran concórrer a aquesta convocatòria treballs d’investigació, originals i inèdits, en valencià, la temàtica i el contingut dels quals estiguen necessàriament relacionats amb la investigació etnològica i la cultura popular a Castelló de la Plana i el seu entorn geogràfic. Els treballs han de tindre una extensió mínima de 100 pàgines, a doble cara en DIN A4 i s’han de presentar telemàticament a la web de l’ajuntament https://sede.castello.es, o bé presencialment mitjançant el dipòsit de la documentació al Registre General de l’Ajuntament de Castelló de la Plana.

Descarregueu les bases per conéixer tots els requeriments.

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga