La Nit de la Poesia se celebrarà a la Vilavella dissabte 13 de maig (22h)

L’ermita de Sant Sebastià de la Vilavella acollirà la IV Nit de la Poesia, recital que El Pont Cooperativa de Lletres per fi ha pogut recuperar gràcies a la iniciativa de la seua associada Imma Monlleó

Cartell de la Nit de la Poesia a la Vilavella (JPG versió quadrada / PDF)

El Pont Cooperativa de Lletres reprèn la celebració de la Nit de la Poesia després d’un parell d’anys incerts en els quals, primer la pandèmia i després certes desavinences amb l’Ajuntament de Castelló, van impedir dur a terme aquest recital que fins aleshores s’havia celebrat a l’ermitori de La Magdalena de la capital de la Plana. Com que tot conflicte és una oportunitat, gràcies a la iniciativa de la poeta Imma Monlleó i a l’acord amb l’Ajuntament de la Vilavella, el recital poètic viatja aquesta primavera a aquest poble de la Plana Baixa. De manera que l’esplanada del bell paratge de l’ermita de Sant Sebastià acollirà dissabte 13 de maig, a les 22h, la quarta edició de la Nit de la Poesia.

En la Nit de la Poesia d’enguany, que tindrà un record per a l’escriptor Albert Garcia Pascual, que va faltar la tardor passada, diran versos els poetes Josep Lluís Abad, Vicent Jaume Almela, Romà Bernad, Susanna Lliberós, Reis Lliberós, Isabel Marín, Imma Monlleó, Manel Pitarch, Josep Porcar i Marta Vilardaga, que estaran acompanyats al piano de Ximo Fabregat i la flauta travessera de Batiste Porcar. Com en edicions anteriors, el recital culminarà amb una sessió de micro obert, en la qual podran dir i compartir els seus versos les persones que així ho desitgen. Serà una gran nit, us hi esperem!

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga