La tempesta contra les roques

Títol: La tempesta contra les roques
Autor: Albert Garcia Pascual / Diversos autors
Any: 2023
Llicència: CC BY-NC-ND 4.0 Internacional
Enllaç de descàrrega: EN LÍNIA | PDF | EPUB
Adquirir-ne un exemplar > Comandes

La tempesta contra les roques és una obra col·lectiva il·lustrada, literàriament heterogènia, de caràcter sobretot líric, propiciada per l’amistat i l’estima a l’escriptor castellonenc Albert Garcia Pascual (1967-2022), la mort sobtada del qual, la passada tardor, va deixar oberta una profunda ferida. Vint escriptors i escriptores d’El Pont Cooperativa de Lletres posen agulla i fil a somnis, malsons i desvetllaments del poeta i hi dialoguen, a mode de rèplica, amb poemes que Garcia Pascual va escriure la darrera dècada, la majoria a la xarxa i fins avui inèdits. Més que no una antologia a l’ús, aquest recull a tot color conforma un poemari unitari i unànime que amb un homenatge rescabalador de la seua figura vol esdevenir, alhora, cant de vida i pont d’esperança i de resistència. Tempesta, com Albert, contra les roques.

L’obra recull la selecció d’una vintena de poemes de l’Albert Garcia, amb els quals dialoguen tants altres més dels poetes Josep Lluís Abad, Vicent Jaume Almela, Artur Àlvarez, Joan Andrés Sorribes, Carles Bellver Torlà, Aina Garcia-Carbó, Susanna Lliberós, Isabel Marín, Pasqual Mas i Usó, J. Rafael Mesado, Rosa Miró Pons, Imma Monlleó, Manel Pitarch, Josep Porcar, Isabel Ribes, Vicent Sanz, Maties Segura, Josep Usó Mañanós i Marta Vilardaga.

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga