El Pont Cooperativa de Lletres homenatja Albert Garcia Pascual aquest dijous

L’acte «La meua ànima com un plat d’olives», a L’ovella negra de Castelló de la Plana

El Pont Cooperativa de Lletres, l’associació dels escriptors de les comarques del nord del País Valencià, ha organitzat aquest dijous, 27 d’octubre, a les 19 h, a L’ovella negra de Castelló de la Plana, un recital poètic en homenatge a Albert Garcia Pascual, membre del col·lectiu, que va faltar el dia 3 d’aquest mes als 55 anys.

Albert Garcia era autor d’Una Magdalena Moguda (2000), La revolta ignorada (2002), Aquell matí era perfecte (2002), Contes inversos: conversos i diversos (2005), Negocis familiars (2007) i El regal de l’àvia Esther (2009), també va participar en els llibres col·lectius Fart d’enuig e tristor (2003) i Els fills del Capità Verne (2005), i  va rebre, entre altres guardons, el Premi de Narrativa Vila d’Almassora i el Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado.

Un altre membre d’El Pont, el poeta i cantautor Artur Àlvarez, ha musicat el poema «Tenim dret a la felicitat» del company i amic desaparegut.

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga