El Pont renova la junta directiva

El Centre Municipal de Cultura de Castelló va acollir dimecres passat, dia 17, la renovació de la junta de l’associació cultural El Pont Cooperativa de Lletres. La reunió es va iniciar amb el reconeixement col·lectiu dels candidats a la tasca efectuada per la junta anterior, que va completar les formalitats legals per a la posada en marxa de la cooperativa, va impulsar la imatge pública d’El Pont i va definir un període ben fructífer en activitats. Seguidament, hi va haver un debat i s’arribà als acords per designar els diferents càrrecs que havien d’ocupar pels assistents. Finalment, la nova junta va quedar constituïda de la manera següent: Vicent Jaume Almela, president; Manel Pitarch, secretari; Albert García, tresorer; Susanna Lliberós, Reis Lliberós, Josep Lluís Abad i Antoni Viscarro, vocals. Com a sentir general, la junta va declarar que quedava així  renovada «la voluntat de continuar confiant en les iniciatives de tots els associats i en el desig constant de difondre la nostra literatura, tot obrint les portes a la participació ciutadana».

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga