Susanna Lliberós recitarà en la 12 edició de l’espectacle poètic itinerant «Veus Paral·leles»

La poeta de Vila-real Susanna Lliberós, membre d’El Pont Cooperativa de Lletres, participa enguany en la 12 edició de l’espectacle «Veus Paral·leles»


Susanna LliberósVeus paral·leles
és una producció de la Institució de les Lletres Catalanes, un espectacle anual de poesia, dirigit per Albert Mestres, on sis poetes de generacions diferents, tres de parla catalana i tres d’una altra llengua, diuen la seva poesia. Una actriu enllaça les obres poètiques dels sis autors i, quan cal, recita en català els poemes que el poeta ha dit en la seva llengua.

El projecte té per objectiu fer descobrir i posar de relleu cultures, realitats lingüístiques i mons poètics diversos al públic català i, alhora, posar en contacte amb la realitat de la poesia catalana i dels nostres escriptors a poetes d’altres tradicions.

veus_paralleles_poetes_2014
Els sis poetes de «Veus paral·leles»

L’edició de Veus paral·leles de 2014 reunirà tres poetes gallecs: Chus Pato, Estíbaliz Espinosa i Gonzalo Hermo, i tres de parla catalana: Sebastià Perelló, (Costitx, Mallorca), Susanna Lliberós (Vila-real) i Adrià Targa (Tarragona), de tres generacions diferents. A partir d’un guió, l’actriu Mireia Chalamanch enllaçarà les sis obres poètiques i recitarà en català a Catalunya, València, i Mallorca i, per primera vegada en les seues 12 edicions, a Vila-real.

Enguany Veus Paral·leles vol retre homenatge al poeta Joan Vinyoli en els 100 anys del seu naixement, és per aquest motiu que a l’inici dels vuit espectacles se’n llegirà un poema.

Dossier de l’espectacle PDF

veus_paralleles_2014