Homenatge de l’AELC als escriptors Manel Garcia Grau i Joan B. Campos en la Fira del Llibre de València

Manel Garcia Grau i Joan B. CamposEl passat dissabte 3 de maig, a les 18h, a l’escenari principal de la Fira del Llibre de València i organitzat per l’AELC, va tindre lloc l’homenatge als escriptors: Manel García Grau (Soci d’Honor d’El Pont) i Joan Baptista Campos (soci fundador), que va comptar amb l’assistència dels familiars dels homenatjats.

En l’acte, coordinat per Gemma Pasqual Escrivà, Vicepresidenta pel País Valencià de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, van participar més de 20 escriptors i escriptores, de les diferents comarques valencianes, entre altres: Mari Carmen Sáez, Lluís Roda, Ángela Moreno, Josep Ribera, Manel Alonso, Encarna Sant-Celoni, Francesc Mompó i Pura Peris, que feren lectures d’un text breu de cadascun dels poetes homenatjats. En representació d’El Pont, participaren el president, Vicent Jaume Almela, i el company Josep Manuel Sanabdón. Un acte emotiu on va quedar reflectida una vegada més, l’admiració i el respecte dels escriptors valencians en el record dels companys absents.