POETES & CIA, un espectacle pictòric, musical i literari a la Vall d’Uixó (6-XI-2015)

Nel·lo NavarroaavvA Nel·lo Navarro, una ànima inquieta, positiva i emprenedora, fa més d’un any se li va col·locar entre cella i cella la possibilitat de crear un esdeveniment on un col·lectiu d’artistes mostrara als seus veïns la creativitat que són capaços de dur a terme.

Després de múltiples gestions, de considerar espais de temps i de converses personals o telefòniques i d’altres maldecaps, la criatura quasi està amb nosaltres.

I és per això que us escrivim aquestes lletres i us anunciem l’hora del part perquè, si és del vostre interès i teniu voluntat i temps, ens acompanyeu.

Ens faria molta il·lusió.

L’espectacle s’anomena POETES & CIA i, com podeu veure a les fotos de l’entrada, es tracta d’una exposició on s’han combinat diverses arts: pintura, música i poesia.

Com que parlem del poble de la Vall d’Uixó, els artistes són també d’aquell poble o nascuts allà.abadbuenoAAVV Trobarem les veus del propi Nel·lo Navarro, Vicent Almela Artíguez i Josep Lluís Abad, membres i poetes d’El Pont Cooperativa de Lletres; però també de Joan Franco, Antonio Cabrera, Manuel Roig i Josep Tur.

Hi haurà una exposició que s’obrirà aquest proper divendres dia 6 de novembre al Palau dels Marquesos de Vivel de la Vall d’Uixó, a les 19:30 hores. Veurem les pintures i dibuixos que, a partir dels poemes, han generat pintors i pintores de la Vall.

L’espectacle poètic i musical serà presentat pel poeta i amic Alexandre Navarro, el dissabte 14 de novembre al Saló de la Caixa Rural de la Vall d’Uixó, a les 19:00: els músics que han col·laborat interpretaran les peces que han assajat i triat per a l’ocasió i cada poema particular. Allà també es realitzarà la lectura dels diferents poetes i, potser, en acabar, hi haurà un intercanvi d’opinions entre tots els assistents.

Vaja, una actvalmelaivitat interdisciplinària: música, pintura i poesia que ens pot mostrar una mica quines coses se couen en l’àmbit artístic al poble veí.

Cal dir que tota aquesta feinada que Nel·lo ha anat ordint en silenci ha estat patrocinada i recolzada per l’Ajuntament de la Vall, la Diputació de Castelló i la Caixa Rural, i ha estat guiada sota els auspicis de la Societat Cultural Amics de la Vall, una organització que duu ja un bon grapat d’anys promovent la Cultura amb majúscules perquè l’eixida de la Caverna i la possibilitat de veure el sol i gaudir del paisatge siga una realitat quotidiana.

Que la llum d’aquest treball silent i amagat arribe a les vostres llars.

Us hi esperem.

 

programabis

programa2bis