busseja_descriu-emt

descriu.org, EMT i Bullent convoquen el primer concurs de relats breus ‘Busseja la ciutat’

El concurs Busseja la ciutat organitzat per EMT València, Edicions del Bullent i la revista Descriu, és una oportunitat d’explorar aquesta experiència urbana i plasmar-la per escrit.

busseja_descriu-emtEls participants han d’escriure un relat d’entre 500 i 1.500 paraules relacionat amb el fet d’anar en autobús i penjar-lo en la revista Descriu. El termini de presentació es entre el 9 de novembre de 2017 i el 14 de desembre de 2017. Cal registrar-se en la web www.descriu.org, omplir el formulari amb les dades personals i aportar un telèfon de contacte. Cal publicar el relat a l’espai reservat per al concurs seleccionant com a categoria “Concurs Blc”.

Hi ha un premi del jurat de 500 €, un abonament nominatiu anual per viatjar en EMT València i 7 llibres guanyadors del Premi Soler i Estruch editats per Bullent. També un premi del públic per al relat que més M’agrada (corets) haja aconseguit en la web de Descriu: 300 €, un abonament nominatiu anual per viatjar en EMT València i 5 llibres guanyadors del Premi Soler i Estruch editats per Bullent. I finalment dos accèssits: els 8 relats que passen a la valoració del jurat i no siguen premiats rebran un paquet amb els llibres La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal i Juan i Vestida de lluna, d’Elvira Cambrils Miralles, d’Edicions del Bullent.

Consulteu-ne les bases a descriu.org.