Vilafamés acull la Trobada Anual Literària d’El Pont

El darrer dissabte 08 de juny, a Vilafamés, els i les membres d’El Pont Cooperativa de Lletres ens vam trobar a la Trobada Literària Anual, al Museu d’Art Contemporani del municipi, el qual celebra enguany el cinquanta aniversari.

Va ser una jornada que va començar ben d’hora amb l’esmorzar i va seguir amb una assemblea on tots els qui vam poder assistir ens vam reunir per valorar el camí recorregut durant l’any, on, entre altres coses, es va parlar del recurs dels “àudiollibres” com un canal que ens possibilita cap a noves eixides. Tractats els temes escaients, es va passar a la votació de la nova junta d’El Pont, on es va establir, que Reis Lliberòs mantindria el seu càrrec a la tresoreria, que Rosa Miró seguirà el camí de Manel Pitarch, com a secretària i que Aina Garcia Carbó, agafara el relleu de la presidència de la mà de Vicent Jaume Almela.

    

Amb la nova junta, també van arribar intencions, com ara, el fet d’establir una connexió més forta entre El Pont i el sector juvenil, la importància de la comunicació entre els col·lectius literaris i l’associacionisme per tal de compartir experiències o bé la rellevància de la presència en les xarxes i els mitjans de comunicació, entre d’altres.

Finalitzada l’assemblea i després de dinar, la jornada va concloure amb un recital al pati obert del Museu d’Art Contemporani, amb l’acompanyament del violinista Tomàs Fabregat, on van participar tant membres d’El Pont com del públic assistent, sent un èxit.

  

   

Més fotografies ací