Vicent Almela Artíguez guanya el tercer premi del Núvol de contes

Vicent Almela Artíguez ha guanyat el tercer premi de la primera convocatòria del Premi Núvol de contes, amb l’obra «Un got d’aigua». Els premis lliurats ahir a la Plaça de la Paraula, dins el marc de la Setmana del Llibre en Català, van ser concedits per un jurat que formaven Màrius Serra, Matthew Tree, Jordi Puntí, Enric Gomà i Bernat Puigtobella. El primer premi, atorgat a «Confitura de figa», d’Eduard Ribera, consisteix en un cap de setmana al Priorat dins el programa Priorat Versió Original; el segon premi, per a «Castell de focs», de Pep Garcia i Orri, és una subscripció a la revista L’Avenç i el tercer, que s’emporta Almela (ex-aequo amb «Conte de Nadal», de Damià Bardera), una subscripció a + Vilaweb.

A més, cada membre del jurat apadrina un conte, que ha estat premiat amb un lot de llibres. L’organització ha assenyalat que aquesta convocatòria ha estat un èxit de participació. Hi han concursat més d’un centenar d’autors, de totes les edats i procedències. «Des que vam començar a publicar els contes d’estiu a Núvol, a principis d’agost, hem constatat que són els escrits més seguits i comentats per part dels lectors», han comentat. Més informació, a la pàgina de Núvol.

 

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga