Conferència a Moncofa de Vicent Pitarch en commemoració de les Normes de Castelló

set. 12, 2012   //   publicat per l’editor   //   Notícies  //  Comentaris tancats a Conferència a Moncofa de Vicent Pitarch en commemoració de les Normes de Castelló     

Vicent Pitarch, delegat de l’Institut d’Estudis Catalans  a Castelló de la Plana i membre de Castelló per la Llengua, pronunciarà demà dimecres 12 de setembre, 19.30h, Casal Jove de Moncofa una conferència entorn les Normes de Castelló en els actes culturals organitzats per l’Aplec de la Plana. Aquesta conferència s’insereix dins la sèrie d’actes que la plataforma Castelló per la Llengua ha programat en commemoració del 80è aniversari de les Normes de Castelló, signades a la capital de la Plana el 1932 i que s’han convertit en símbol de la unitat de la nostra llengua i de la voluntat de viure plenament en català.

PDF   ·   Versió imprimible

Tancat als comentaris.

Darreres recensions

anys-llum-josep-porcar
mirada-vidre
paradís-fosques
poemari-per-a-ociosos
llagrimes-orfeu-pallares
napalm-bromera
arquitectura-de-la-ficcio-vicent-uso
incert-alberg-josep-igual
nectari-recensions
coberta
rere-la-paraula-aina
els fils de la memòria

Arxiu històric

Totes les seccions