Caminada cultural en homenatge a Carles Salvador i els 80 anys de les Normes de Castelló

Informa: Castelló per la llengua

La plataforma Castelló per la Llengua, juntament amb la Fundació Carles Salvador i El Camí, han anunciat la convocatòria d’una caminada cultural el dissabte 27 d’octubre pel terme de Benassal en homenatge a Carles Salvador.

A les 10h començarà el recorregut des de la Plaça de l’Ajuntament. Amb el guiatge de Pere Enric Barreda, cronista de Benassal, els assistents recorreran el patrimoni del poble (el Rivet, bosc de roure valencià; les fonts, les muralles i les torres de defensa) i coneixeran la vida i l’obra de Carles Salvador, que va ser mestre a Benassal i un important poeta i gramàtic: en aquest sentit, és un dels personatges centrals en la signatura de les ‘Normes de Castelló’ i, per tant, en la fixació de la normativa de Pompeu Fabra al País Valencià. La caminada serà de dificultat baixa i de tres hores de durada. Cal dur l’esmorzar i el dinar.

Aquesta activitat s’emmarca en la campanya de Castelló per la Llengua per commemorar els 80 anys de les ‘Normes de Castelló’, que simbolitzen l’aposta per la unitat i la normalitat de la llengua catalana al País Valencià, i que culminarà amb una manifestació a Castelló de la Plana el 15 de desembre.

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga