El Pont presenta «Tibar l’arc» a Vila-real

des. 19, 2012   //   publicat per l’editor   //   Blog  //  Comentaris tancats a El Pont presenta «Tibar l’arc» a Vila-real     

Tibar-l_Arc-cartellwJosep Ll. Abad presentarà el recull i diran versos els poetes Susanna Lliberós, Iban Leon, Vicent Almela i Josep Porcar

La Llibreria Ausiàs de Vila-real acollirà el pròxim divendres (20.15 h.) la presentació del llibre «Tibar l’arc» (Tria LLibres), un volum que ofereix una panoràmica de la poesia valenciana actual on es recullen algunes de les peces més emblemàtiques, segons els coordinadors, dels poetes valencians –nascuts entre el 1970 i el 1987– que avui es troben en plena producció poètica. El poeta Josep Lluís Abad, com a representant d’El Pont, associació organitzadora, presentarà aquest acte on també hi participaran diversos poetes antologats a «Tibar l’arc», com ara Susanna Lliberós, Iban Leon, Vicent Almela i Josep Porcar.

En paraules d’Enric Sòria: «Potser els poetes valencians actuals no haurien triat el temps que viuen, però sí que han triat les paraules que el diuen i que ara ens permeten assumir-lo en la seua difícil complexitat. Sense escapismes ni renúncies, amb una convençuda assumpció de les virtualitats de l’expressió poètica a l’hora de donar compte del nostre present i d’ampliar-lo –indagant-lo, qüestionant-lo, recreant-lo per mitjà de la paraula plena de sentit–.»

Flyer promocional

Tibar-l_Arc-flyerww

PDF   ·   Versió imprimible

Tancat als comentaris.

Darreres recensions

anys-llum-josep-porcar
mirada-vidre
paradís-fosques
poemari-per-a-ociosos
llagrimes-orfeu-pallares
napalm-bromera
arquitectura-de-la-ficcio-vicent-uso
incert-alberg-josep-igual
nectari-recensions
coberta
rere-la-paraula-aina
els fils de la memòria

Arxiu històric

Totes les seccions