VIè Premi Vicent Marçà i El Pont

De la mà de Joan Andrés Sorribes i Vicent Pallarés, El Pont ha participat enguany en l’organització del VIè Premi Vicent Marçà. Pallarés formà part del jurat i conduí l’acte final de la gala, mentre que Sorribes féu entrega dels premis als escolars, en companyia de Dolors Ibáñez, vídua de Vicent Marçà.. Trenta-tres xiquets i xiquetes guanyadors de la VI edició del Premi de Narrativa Escolar Vicent Marçà participaren en la gala de lliurament de premis que es celebrarà al Teatre Principal el dia 23 de març. El premi pretén promoure l’ús del valencià a l’escola i incentivar la creativitat literària. El concurs està dirigit als alumnes de tercer cicle de Primària de tots els centres educatius de la ciutat i en el qual han participat engunay 27 escoles, amb més de 500 textos. L’Ajuntament de Castelló impulsa l’activitat econòmicament.

Els 33 textos premiats s’han recollit enguany en el llibre ‘El país de les paraules’, que ha editat Bromera, en el qual han participat alumnes de 5è i 6è curs de Primària. Cada alumne guanyador va rebre dos exemplars del llibre i un diploma; igualment, tots el centres escolars van rebre 20 exemplars de la publicació. Dolors Ibáñez va agrair a l’Ajuntament de Castelló i entitats col.laboradores el seu interès i va mostrar la seua satisfacció perquè aquest premi s’ha consolidat i «apunta a ser un referent per al foment de l’escriptura en educació Primària».

Més fotografies de la gala.

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga